IKEA Dünyada Bir İlke İmza Attı: Roblox İçin Çalışan İşe Alacaklar!

IKEA Roblox İşe Nasıl Girilir

 Ürettiği kaliteli mobilya ve ev eşyaları ile oldukça tanıtan IKEA bir ilke imza attı ve Roblox mağazasında çalışacak oyuncuları aramaya başladı. Üstelik bu işte çalışacak oyunculara hiç fena olmayan bir ücret de ödenecek.

IKEA Roblox İş İlanı

IKEA kısa bir süre önce Roblox oyununda kendilerine ait mağazalarında çalışacak oyunları aramaya başladı. IKEA'nın Roblox mağazasında çalışmaya başlayacak oyuncular, diğer oyuncuların alacakları ürünleri seçmelerinde yardımcı olacak ve hatta yemek servisi yapacak. Şimdilik bu iş ilanı yalnızca İngiltere ile sınırlı. Ancak IKEA eğer bu iş modelinden memnun kalırsa belki daha fazla ülkede de bu iş modelini görebiliriz.
IKEA Roblox İş İlanı

IKEA Oyunculara Para Ödeyecek!

IKEA aynı zamanda bu işte çalışacak oyunculara bir ücret ödemesi de yapacak. IKEA tarafından duyurulan bilgilere göre IKEA, oyunculara saat başına 16 ile 17 dolar arasında bir ödemede bulunacak. Bunun yanı sıra oyuncular işe alınmadan önce bir mülakata da girecek. Aynı zamanda bu işe başvuracak adayların en az 18 yaşında olması da gerekiyor.

IKEA Roblox İş İlanına Nasıl Başvuru Yapılır?

IKEA Roblox iş ilanı da IKEA'nın diğer iş ilanları gibi kendi sitelerinde kariyer sayfası üzerinden yapılmaktadır. Ancak bu iş ilanı Türkiye'de geçerli olmadığı için kabul edilseniz bile çalışmanız mümkün değil.

Bu yazımızda sizlere IKEA Roblox iş ilanından bahsettik. IKEA'nın Roblox iş ilanıyla ilgili fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın. Aynı zamanda bu yazımızı beğendiyseniz Rekabet Kurulu App Store'a dava açtı yazımızı da okuyabilirsiniz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Gönder (0)

Daha yeni Daha eski