GameRound (GROUND) Swift Mouse İnceleme

GROUND Swift Mouse

Oyuncu ekipmanları normal bilgisayar ekipmanlarına göre daha yüksek fiyatlara satılmaktadır. Bu da bütün oyuncuların iyi oyuncu ekipmanlarına sahip olamamasına neden olmaktadır. Biz de bu yazımızda GROUND tarafından satılan ve ücretsiz olarak alınabilen GROUND Swift Mouse inceleme yazımızla karşınızdayız.

GROUND Swift Mouse İnceleme

GROUND tarafından piyasaya sürülen Swift mouselar oldukça güzel bir tasarıma sahiptirler. Üzerinde RGB ışıklandırmaya da sahip olan mouse 6400 DPI hassasiyet ayarına kadar çıkabilmektedir. Elbette günümüzdeki birçok oyuncu faresinde 12000 ve hatta 20000 DPI görmeye başlasak da 6400 DPI hassasiyetinin de yeterli olduğunu söyleyebiliriz. RGB ışıklandırmaya tekrardan dönecek olursak RGB ışıkların gayet yeterli bir ışık sunduğunu söyleyebiliriz. GROUND oyuncu faresinin kutu tasarımına bakarsak da mıknatıslı bir kutu tasarımı olduğunu söyleyebiliriz. Bu sayede kutuya herhangi bir zarar vermeden fareyi rahatlıkla kutudan çıkartabilirsiniz. Bunun yanı sıra Swift mouse örgü kablo ile gelmektedir. Böylelikle daha dayanıklı bir yapıya kavuşmaktadır. Ayrıca Swift oyuncu faresi kendisine ait yazılım da barındırmaktadır. Bu yazılım aracılığıyla ışıklandırmanın renklerini ve hatta modunu değiştirebilirsiniz. Farenin üzerinde sağ, sol ve scroll tekerleğinin dışında 3 adet makro tuşunun da olduğunu söyleyebiliriz. Bu tuşlara yazılım vasıtasıyla kısayol da atamanız mümkün.
GROUND Oyuncu Faresi

GROUND Swift Mouse Oyuncu Faresi Mi?

GROUND Swift mouse oyuncu faresi olmak için yeterli gereklilikleri karşılamaktadır. Bu nedenle Swift mouse için bir oyuncu faresi diyebiliriz. Ancak e-sporcular ve profesyonel oyuncular için Swift oyuncu faresinin yeterli olmadığını belirtelim.

GROUND Oyuncu Faresinin Özellikleri:

  • 6400 DPI Değere Sahip Mouse Sensörü
  • RGB Işıklandırma
  • Kendisine Ait Yazılım
  • 3 adet makro tuş
Bu yazımızda sizlere GROUND tarafından piyasaya sürülen ücretsiz oyuncu faresi Swift mousedan bahsettik. Sizler de Swift oyuncu faresi hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Gönder (0)

Daha yeni Daha eski